Waar kun je erotisch shoppen?

Waar kun je erotisch shoppen?

Erotisch shoppen is een avontuurlijke en persoonlijke ervaring die kan helpen om je seksleven te verrijken en te diversifiëren. Of je nu alleen op ontdekkingstocht gaat of samen met je partner, de wereld van erotische winkels en online shops biedt een breed scala aan producten om je seksualiteit te verkennen en te vieren. In dit artikel geef ik je een uitgebreide gids over waar je erotisch kunt shoppen, met tips en adviezen om je weg te vinden in deze opwindende wereld.

Online erotisch winkelen

Online winkelen voor erotische artikelen biedt privacy en gemak. Je kunt op je eigen tempo door het assortiment bladeren, productbeschrijvingen lezen, en reviews van anderen bekijken zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Veel online shops bieden discrete verzending, waarbij je bestelling in een neutrale verpakking wordt bezorgd.

 1. Websites zoals Bol.com en Amazon bieden een breed assortiment aan erotische producten. Van lingerie en speeltjes tot glijmiddelen en erotische literatuur, deze platforms hebben vaak een sectie gewijd aan volwassenen.
 2. Er zijn talloze gespecialiseerde webshops die zich richten op erotische producten. Voorbeelden hiervan zijn EasyToys, Pabo, en Lovehoney. Deze sites bieden vaak een breder en diepgaander assortiment aan specifieke artikelen, zoals BDSM-gereedschappen, luxe vibrators, en op maat gemaakte dildo’s.
 3. Voor degenen die op zoek zijn naar unieke of handgemaakte erotische items, zijn er boutique websites. Deze kleinere shops bieden vaak producten aan die je niet in de grotere online winkels vindt, van kunstzinnige dildo’s tot handgemaakte bondage touwen.

Fysieke erotiek winkels

Een bezoek aan een fysieke erotiekwinkel kan een zeer verrijkende ervaring zijn. Het stelt je in staat om de producten in het echt te zien, aan te raken, en soms zelfs te testen. Veel winkels hebben deskundig personeel dat je vragen kan beantwoorden, advies kan geven, en productaanbevelingen kan doen op basis van je interesses en behoeften.

Soorten Fysieke Winkels

 1. Algemene Erotiek Shops
  Deze winkels vind je vaak in grotere steden en bieden een breed scala aan producten, van speeltjes en lingerie tot films en glijmiddelen.
 2. Boutique Shops
  Sommige fysieke winkels specialiseren zich in luxe of nicheproducten. Deze kunnen zich richten op bepaalde fetisjen, high-end speeltjes, of specifieke gemeenschappen binnen de seksualiteit.
 3. LGBTQ+ Gerichte Winkels
  Er zijn winkels die specifiek producten aanbieden die gericht zijn op de LGBTQ+ gemeenschap, met items die andere winkels misschien niet hebben.

Tips voor erotisch shoppen

Beginners

 • Lees reviews en productbeschrijvingen zorgvuldig. Kennis is macht, vooral als het gaat om producten die je nog niet kent.
 • Stel een budget vast. Er is een breed scala aan producten beschikbaar in verschillende prijsklassen.
 • Als je met een partner shopt, communiceer dan openlijk over je wensen en grenzen.

Veiligheid en comfort

 • Let op de materialen van de producten. Zoek naar lichaamsveilige materialen zoals siliconen, glas, of metaal.
 • Controleer het retourbeleid, vooral bij online aankopen. Niet alle producten kunnen om hygiënische redenen worden geretourneerd.
 • Zowel online als in fysieke winkels is discretie vaak gegarandeerd. Vraag naar de verzendmethoden en verpakkingsopties als privacy belangrijk voor je is.
Waar kun je erotisch shoppen?
Schuiven naar boven